Fodbold nyheder

Medie: Newcastle jagter Real-tysker

Af Philip Dar

Toni Kroos kan meget vel blive Newcastles første store signing efter den nylige overtagelse
Article image
Ritzau-Scanpix
Mange rygter har svirret siden den saudiarabiske overtagelse af Newcastle United. Hvilke topspillere vil blive de første til at tage skiftet til St. James Park? Er det overhovedet attraktivt at spille for Newcastle United? En masse navne er blevet nævnt i denne sammenhæng og nu tilføjes endnu et prominent navn til listen.


Der er tale om Real Madrids 31-årige tyske midtbanegeneral Toni Kroos. Tyskeren har været rygtet til England af flere omgange, hvor også Manchester United og Manchester City har været nævnt som bejlere, men nu har nyrige Newcastle altså meldt sig på banen. Det skriver El Nacional ifølge CaughtOffside.

Kroos´ kontrakt med Real Madrid udløber inden for to år, og en ny generation er ved at overtage Real Madrid, så en 31-årig spiller som Kroos, kan snart være fortid i den spanske hovedstadsklub.

Med en markedsværdi på 238 millioner kroner, vil Toni Kroos unægtelig blive en rigtig dyr handel for Newcastle, men det er måske den slags beløber, som vi skal vænne os til at se Newcastle smide efter spillere, hvem ved?


Mere om Toni Kroos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik