Fodbold nyheder

United-stjerne er flov

Af Niels Nedergaard

Marcus Rashford fortæller nu åbent og ærligt, at han er flov over holdets skamfulde nederlag på 0-5 hjemme på Old Trafford mod rivalerne fra Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Grimasserne var ikke til at tage fejl af søndag aften, da Manchester United foran eget publikum blev ydmyget af Liverpool med hele 0-5.

Blandt andet forlod klubbens fans stadion før tid, mens der også blev fundet hvide klude frem på lægterne, hvilket symboliserer, at man er yderst utilfreds med, hvad der foregår på banen.

Nu åbner United-stjernen Marcus Rashford dog op og tager bladet fra munden. Det gør han på det sociale medie Twitter, hvor han undskylder over for klubbens fans.

- Jeg kan ikke lyve. I har ikke hørt fra mig, for som United-fan anede jeg ikke, hvad jeg skulle sige efter i søndags. Jeg var flov. Jeg er flov. Vores fans betyder alt og fortjener bedre. Vi arbejder hårdt på at fikse det. Vi bliver nødt til at rette op på det, skriver den 23-årige United-angriber på sin Twitter-profil.

Ydmygelsen mod Liverpool har næppe hjulpet på Manchester Uniteds problemer. I forvejen har manager Ole Gunnar Solskjærs trænersæde været under stor diskussion op til flere gange, og den debat blev næppe mindre efter søndagens smertefulde nederlag.

Samtidig har der i de seneste dage været skriverier i de engelske medier om, at en af truppens spillere skulle have stillet spørgsmålstegn ved anfører Harry Maguires plads blandt de foretrukne startende spillere. Angiveligt skulle der ifølge The Telegraph være tale om forsvarsspilleren Eric Bailly, som tilsyneladende ikke er tilfreds med, at United-anføreren bliver ved med at starte inde. Sidst, men ikke mindst florerer der også rygter om intern uro i spillertruppen.

Manchester United har blot fået en sejr i de seneste fem kampe i Premier League. Faktisk skal man tilbage til 19. september for at finde den seneste gang, hvor holdet kunne sætte tre point på kontoen. Derfor er den engelske storklub lige nu blot placeret på syvendepladsen med 14 point efter de første ni kampe.Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik