Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Endelig gode nyheder fra Barcelona: Stjernespillere er på vej tilbage fra skade

Der har ikke været meget at smile over for FC Barcelona de sidste par måneder. Nu er der endelig godt nyt. To store profiler er på vej tilbage fra skade.
Barcelona har været hårdt ramt på de offensive pladser i denne sæson. Messis afgang gjorde heller ikke tingene nemmere for Ronald Koeman og co.

Nu begynder der dog at blæse mere positive vinde for ”Blaugrana”. Den franske kantspiller Ousmane Dembele, der for en del sæsoner blev købt dyrt i Borussia Dortmund, er tilbage på træningsbanen efter en skade, han pådragede sig i kampen mod Ungarn til sommerens EM-slutrunde.

Den anden spiller, der har meldt sin ankomst på træningsbanen, er Sergio ”Kun” Aguero. Argentineren, der blev hentet inden sæsonen i Manchester City, har bøvlet med en drilsk skade i læggen. Barcelona håber nu på at få ham bygget op, så han kan bidrage i sæsonen.

Ousmane Dembele har spillet 118 kampe for Barcelona. Her er det blevet til 30 mål og 21 oplæg. Sergio Aguero har endnu ikke fået sin debut for Barcelona, men nu lysner det dog i mørket.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER