Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Arsenal har indledt jagten på et lovende engelsk makkerpar, tre engelske topklubber skal kæmpe om "den nye Harry Kane", mens Paul Pogba ønsker at blive i Manchester United.

Article image

Arsenal jagter det engelske makkerpar Dominic Calvert-Lewin og Ollie Watkins, men det bliver svært for ”The Gunners” at lokke de to centerforwards fra henholdsvis Everton og Aston Villa. (Sun)


Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba er parat til at ignorere interessen fra Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus for at underskrive en ny kontrakt på Old Trafford. (L’Equipe)

Mohamed Salah forhandler i øjeblikket om en ny kontrakt med Liverpool, men Paris Saint-Germain var interesserede i ham i sommerens transfervindue, og den franske hovedstadsklub vil igen rette blikket mod den egyptiske raket, hvis det bliver nødvendigt at erstatte Kylian Mbappé. (Fabrizio Romano)

Manchester City, Chelsea og Manchester United skal kæmpe om den 16-årige angriber Emre Tezgel, som netop har fået sin debut for det engelske U17-landshold. Den unge angriber bliver sammenlignet med Harry Kane. (Mail)

En række Premier League-klubber slutter sig til Bayern München i kampen om Bayer Leverkusens stortalent Florian Wirtz. (Fabrizio Romano)

Liverpool overvejer i øjeblikket at hente angriberen Dusan Vlahovic, fordi den 21-årige serbers kontraktforhandlinger i Fiorentina er gået i hårknude. (Mirror)

Arsenal er ivrige efter at få fingrene i Club Brügge-angriberen Noa Lang, som AC Milan også er interesserede i. (TeamTalk)

Manchester United bliver måske nødt til at sælge Nemanja Matic og Donny van de Beek for at kunne købe West Hams midtbaneprofil Declan Rice. (Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik