Niels Nedergaard

City jagter spansk landsholdsstjerne

Ifølge Marca er Manchester City yderst interesseret i at hente den spanske Villarreal-profil og landsholdsspiller Pau Torres til klubben.
Pau Torres var en stor profil for Spanien under sommerens EM-slutrunde, hvor han leverede flere gode præstationer. Det har siden hen fået interessen til at stige for den 24-årige Villarreal-profil, der også har været en markant skikkelse i forsvaret hos ”Den gule ubåd” i den seneste tid.

Nu melder spanske Marca, at Manchester City har meldt sig ind i kampen om at hente forsvarsklippen til Etihad. I forvejen råder City over store profiler i forsvaret som Ruben Diaz, John Stones og Pau Torres’ holdkammerat på det spanske landsholds Aymetic Laporte, men det skræmmer altså ikke den engelske storklub.

Manchester City får dog kamp til stregen, da også bysbørnene fra Manchester United angiveligt skulle være på udkig efter den eftertragtede 24-årige spanske stjerne, mens også Tottenham lurer på Pau Torres, mener Marca at vide.

Allerede i sommerens transfervindue blev Pau Torres rygtet væk fra Villarreal, men de rygter nedtonede spanieren selv på et pressemøde tilbage i september, hvor han åbent forklarede, at han ikke forholdt sig til rygter, men i stedet koncentrerede sig om at spille for Villarreal.

Det kan da også blive en dyr fornøjelse for de respektive bejlere til Pau Torres, da spanieren har papirer hos Villarreal frem til sommeren 2024, hvor hans kontrakt først udløber med La Liga-klubben.

Ifølge fodbolddatabasen Transfermarkt.com har Pau Torres da også en værdi af 370 millioner kroner, så klubberne skal finde den store pengepung frem, hvis de vil sikre sig den 24-årige stjernes underskrift.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER