Europa: Champions League
FT
3 - 0
(1 - 0)
Benfica
Barcelona
D. Núñez (3), R. Silva (69), D. Núñez (79)
E. García (87)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Benfica - Barcelona

Der venter et interessant opgør onsdag aften, hvor to af Europas helt store traditionsklubber brager sammen i Champions League.
Kommentar:
Det er to hold i hver sin forfatning, der onsdag aften møder hinanden i Lissabon. Mens Benfica er på noget nær cruise control i den portugisiske liga, hvor man har vundet rub og stub efter de første syv kampe, så er der lige nu stadig krisesnak i Barcelona.

Det blev ganske vidst til en 3-0-sejr i søndagens opgør mod Levante, hvilket gav et tiltrængt pusterum til en presset Ronald Koeman. Sæsonstarten har dog stadig ikke været særlig prangene for Barcelona, hvorfor et pointtab mod Benfica igen vil puste til rygterne om en mulig fyring af catalanernes hollandske cheftræner.

Barcelona kan under alle omstændigheder se frem til en vanskelig opgave på Estádio da Luz.

Karantæner og skader:
Benfica må se helt bort fra Andre Almeida, mens Diogo Goncalves, Nemanja Radonjic, Haris Seferovic og Mile Svilar er tvivlsomme.

Barcelona er i en noget værre forfatning. Hverken Sergio Agüero, Ousmane Dembele, Martin Braithwaite, Pedri, Sergi Roberto, Jordi Alba, Moussa Wague eller Alejandro Balde kommer i aktion for "Blaugrana".

Bud på kampens profil:
Roman Yaremchuk og Darwin Nunez har med fire scoringer hver i den portugisiske liga fået en rigtig fin start på sæsonen. Et godt bud herfra er derfor, at en af de to Benfica-profiler ender med at blive matchvinder onsdag aften.

Bud på kampens resultat:
1-0 til Benfica.

Kampen spilles på onsdag d. 29/09 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3 Max eller Viaplay. Kampens dommer er Daniele Orsato fra Italien.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER