Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Lewandowski ser ikke noget behov for et skifte, Koeman ligner en færdig mand i Barca og flere nævnes som hans afløser.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den polske angriber Robert Lewandowski udtaler, at han ikke behøver at bevise sig selv i en anden liga efter, at han sikrede sig ”Den gyldne støvle” for 41 Bundesliga-mål for Bayern München i 2020-2021-sæsonen. (Mirror)

Barcelona planlægger at tage afsked med cheftræner Ronald Koeman, mens den belgiske landstræner Roberto Martinez nævnes som klubbens foretrukne erstatning for hollænderen. (Goal)

Barcelonas præsident Joan Laporta har dog ikke opgivet håbet om, at Pep Guardiola vender tilbage til Camp Nou. Den nuværende Manchester City-manager stod i spidsen for Barcelona i fire år, hvor det blev til 3 spanske mesterskaber og to Champions League-titler. (El Nacional)

Leicester-manager Brendan Rodgers er også på Barcelonas radar over mulige afløsere for Koeman. (90 Min)

Den tidligere spanske landsholdsspiller Andres Iniesta tror på, at hans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Xavi, som i øjeblikket står i spidsen for den qatarske klub Al Sadd, er klar til at ovrtage tøjlerne i FC Barcelona. (Goal)

Den spanske kantspiller Marco Asensio kan forlade Real Madrid, hvis ikke han får mere spilletid under Carlo Ancelotti denne sæson. (Cadena Ser)

Netop Carlo Ancelotti udtaler, at det er normalt at være utilfreds når man ikke får spilletid, men insistere samtidig på, at hele truppen træner godt og vil få spilletid. (Marca)

Den portugisiske midtbanespiller Joao Palhinha står foran en lønstigning i Sporting Lissabon efter at være blevet sat i forbindelse med Everton, Tottenham og Wolverhampton hen over sommeren. (A Bola)

Ajax-målmand Andre Onana tiltrækker sig interesse fra Inter og Napoli. (Calciomercato)

Den serbiske angriber Dusan Vlahovic, som blev sat i forbindelse med et skifte til Tottenham denne sommer, udtaler, at han blev i Fiorentina denne sommer, da han stadig tror på at kunne forbedre sig yderligere i Serie A-klubben. (Dazn)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik