Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Der er stadigvæk konspirationer omkring Paul Pogba og hans fremtid mens Arsenal får support fra akademichefen mod en sikrere fremtid. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har identificeret AC Milans 24-årige ivorianske midtbanespiller, Franck Kessie, som en mulig erstatning for den 28-årige franskmand, Paul Pogba, vis kontrakt udløber i 2022. (Mundo Deportivo)


Pogbas franske landsholdskollega, Tanguy Ndombélé, er en anden midtbanespiller, som Manchester United har under radaren. Den 24-årige Tottenham-spiller skiftede til Spurs for 466 millioner kroner i 2019. (Calciomercato)

Mens at Pogbas fremtid forbliver uvis, så planlægger Juventus ikke at hente franskmanden tilbage til Torino. Pogba har tidligere vundet Serie A fire gange i lige mange forsøg for Juventus før skiftet til Manchester United i 2016. (Tuttomercatoweb)

Den 25-årige danske centerback, Andreas Christensen, er klar til at forlænge sin kontrakt i Chelsea således, at han får 1,04 millioner kroner om ugen fremfor sine nuværende 676.000 kroner om ugen. (Sun)

Den engelske midtbanespiller, Danny Drinkwater, indrømmer efter sin debut for Reading, at hans karriere i Chelsea er præget af stor uorden. Det er den 31-åriges fjerde lejeophold væk fra Chelsea, der stadigvæk ejer Drinkwater til 2022. (Talksport)

Den 25-årige malawiske Brighton-midtbanespiller, Yves Bissouma, fortæller til Brightons hjemmeside, at det var for tidligt for at forlade Brighton allerede seneste sommer, men at det er hans drøm at spille Champions League en dag. (Brightons hjemmeside via Metro)


Den tidligere Arsenal forsvarskæmpe, Per Mertesacker, der nu er ansat som chef for Arsenal-akademiet, fortæller til the Beautiful Game Podcast, at Arsenal er i en kæmpe omvæltningsfase, hvor han håber, at Mikel Arteta ”får den nødvendige tid, som han har brug for, så han kan forbedre klubbens fremtid”. (Beautiful Game Podcast via Goal)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik