Fodbold nyheder

Daniel Agger og Co. modtager millioner af kroner

Af Philip Sinkbæk Jensen

Capelli Sport Stadion får sig en udvidelse eftersom at Køge Kommune har sprøjtet millioner af kroner i HB Køge-projektet.

Article image

HB Køge er et projekt i sig selv med kendte navne som Daniel Agger, Jon Flanagan og Lars Jacobsen omkring klubben. Ny intensiveres projektet, da Køge Kommune har bevilliget en millioninvestering i Køge Idrætspark således, at et nyt Capelli Sport Stadion kan stå klar til målsætningen omkring Superliga-fodbold per 2025.

19,4 millioner kroner bevilliges af Køge Kommune til bebyggelse af Køge Idrætspark i perioden 2022-2025. Dette omfatter det nye stadion, infrastruktur, omkring øge Idrætspark, bedre parkeringsfaciliteter samt forøgelse af trafiksikkerhed omkring parken.

- Det her er fundamentet for, at vi kan skabe en yderligere platform for den udvikling, vi er inde i og sørge for, at klubben kan forsætte den rejse, den er ude på. Derudover betyder aftalen også meget for Køge by, udtaler bestyrelsesformanden i HB Køge, Søren Storgaard, der fortsætter:

- Køge er gået fra at være en provinsby til en regionshovedstad, og det udvikling forsætter kun med den her nyhed. Det er fundamentet for den rejse HB Køge er i gang med, så enkelt kan det siges, siger Søren Storgaard afslutningsvis.

I følge klubbens hjemmeside, så har HB Køge har en vision om at spille i Superligaen. Klubben arbejder ud fra et koncept med stort fokus på solidt talentarbejde, økonomisk balance og et stærkt erhvervsnetværk. Dette skal skabe rammerne fra HB Køge i fremtiden, der spiller på højeste niveau på det nye Køge Idrætspark.


Mere om HB Køge

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik