Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image

Den engelske angriber Harry Kane kan underskrive en ny kontrakt med Tottenham, hvis der indsættes en frikøbsklausul i hans kontrakt. Den 28-årige troede tidligere, at han havde en aftale med klubbens formand Daniel Levy om, at Kane kunne forlade Spurs denne sommer, da Manchester City forsøgte at hente ham. (Eurosport)


Den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans udtaler, at han holder sine muligheder åbne, mens han fortsætter forhandlingerne om en ny aftale med Leicester City. Den 24-årige er blevet sat i forbindelse med Liverpool, Manchester United, Barcelona og Real Madrid. (Sky Sports)

Arsenals engelske angriber Bukayo Saka, er blevet kontaktet af en række klubber, men The Gunners anser den 20-årige som `urørlig`. (Here We Go podcast, via Sun)

Chelseas chancer for at hente Sevillas 22-årige franskmand Jules Kounde, afhænger af hvorvidt den tyske forsvarspiller Antonio Rudigers kontraktsituation med Chelsea, er løst eller ej. (Star)

Arsenal har ikke opgivet håbet om at hente Lyons franske midtbanespiller Houssem Aouar, og planlægger at jagte ham næste sommer, men det bliver svært at lokke Aouar til London, hvis ikke klubben kvalificere sig til Champions League næste sæson. (Todofichajes)

Tottenham forventes igen at jagte Cagliaris 25-årige midtbanespiller, Nahitan Nandez, når transfervinduet igen åbner til januar. Klubber som Inter, Napoli, Roma og Fiorentina er også interesseret i Nandez, som Cagliari angiveligt er interesseret i at sælge i det nye år. (Tuttomercatoweb)


Everton jagter en januar-handel med Aberdeen-forsvareren Calvin Ramsey. The Toffees har sendt en scout til Skotland, for at kigge på den 18-årige forsvarsspiller i weekenden mod Motherwell. (Scottish Sun)

Watford er klar til at hente den 18-årige angriber Jimiel Chikukwa på en fri transfer efter den unge angriber forlod Leeds denne sommer. (Football Insider)
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik