Fodbold nyheder

Christian Eriksens fodboldfremtid er officiel

Af Philip Sinkbæk Jensen

Danskeren får definitivt ikke betrådt grønsværen i sort og blåt i 2021.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er blot tre måneder siden, at Christian Eriksen chokerede hele verden ved at falde om under Danmarks første EM-kamp. Sidenhen er den 29-årige gået forsigtigt til værks, når det kommer til at gøre comeback ovenpå den pludselige hændelse. Denne pause ser ud til at være væsentligt mere forpligtende end håbet, da Eriksen af legislative årsager ikke må spille i 2021.

Inter har nemlig registreret den trup, som skal spille gruppespillet af den kommende Champions League-turnering, hvor danskeren med nummer 24 ikke indgår på listen. Dertil er situationen ligeledes sådan, at Eriksen heller ikke er indskrevet i denne halvsæsons Serie A-trup, hvorfor Eriksen ikke må spille officielle kampe for Inter før at milaneserne har indregistreret Eriksen på ny. Den næste trupliste frem mod næste halvsæson skal registreres til januar 2022.

Derfor er det sikkert, at vi ikke kommer til at se 24’eren gå på banen for Inter i år. Skal danskeren fortsat være tilknyttet Inter, som han har kontrakt med til sommeren 2024, så er den tvungne pause realiteten for danskeren, der uden tvivl vil skulle starte forsigtigt ud for at kunne vende tilbage til elitefodbolden.

Hvad angår at spille for det danske landshold igen, så har den danske landsholdstræner, Kasper Hjulmand, udtalt, at han udelukkende vil lade Eriksen bestemme, hvornår Inter-spilleren vil snøre støvlerne og trække i den rød-hvide landsholdstrøje igen.


Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik