Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Anthony Martial afviste muligheden for at forlade Manchester United. Donny van de Beek ville dog gerne forlade "The Red Devils", men hollænderen fik ikke lov.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United-angriberen Anthony Martial afviste chancen for at skifte til Olympique Lyon i sidste øjeblik af sommerens transfervindue. (L’Equipe)


Donny van de Beek ønskede til gengæld at forlade Manchester United, men hollænderens lejeophold i Everton blev dog forpurret af Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær. (AD)

Atlético Madrid afviste et bud fra Manchester United på 156 millioner kroner. Det afviste bud på højrebacken Kieran Trippier fik Manchester United til at sætte en stopper for Diogo Dalots skifte til Borussia Dortmund. (Sport1)

Tottenham vendte ikke tilbage med et forbedret bud på Wolverhampton-raketten Adama Traoré, efter buddet på 260 millioner kroner blev afvist mandag. Wolverhampton forlangte 433 millioner kroner for den 25-årige spanier. (Athletic)

Wolverhampton jagtede en aftale med Marseille-midtbanespilleren Boubacar Kamara, efter det ikke lykkedes for ”The Wolves” at få fingrene i Lille-midtbanespilleren Renato Sanches. (Athletic)

West Ham United var ivrige efter at få fingrene i Jesse Lingard, som i den forgangne sæson var lejesvend i klubben. ”The Hammers” var dog ikke i stand til at imødekomme Manchester Uniteds priskrav på 217 millioner kroner. (Talksport)

Newcastle United formåede ikke at få fingrene i den engelske U21-landsholdsspiller Hamza Choudhury. Forhandlingerne mellem Leicester City og Newcastle United brød således sammen, inden klubberne nåede til enighed om en transfer. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik