Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal har et helt arsenal af spillere, der kan forlade klubben denne uge. Herunder er onsdagens engelske rygter oplistet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er i førerpositionen til at tilknytte Borussia Dortmunds 21-årige norske angriber, Erling Braut Håland. Nordmanden har scoret 62 mål i 63 kampe for Dortmund og er derfor én af de helt store transfermål for flere storklubber. (Bild)


Chelsea kan møde konkurrence fra Manchester United i bestræbelserne på at tilknytte den 26-årige spanske Atletico Madrid-midtbanespiller, Saul Niguez. (Guardian)

Arsenal har afholdt forhandlinger med Atletico Madrid omkring den 30-årige engelske højre back, Kieran Trippier, selvom at Trippier foretrækker at skifte til Manchester United. Arsenal er ikke villig til at imødekomme Atletico Madrids prissætning på 296 millioner kroner for den tidligere Spurs-spiller. (Eurosport)

Arsenal har et væld af spillere, der potentielt kan forlade klubben inden for denne uge. Det drejer sig om 33-årige Willian, 23-årige Ainsley Maitland-Niles, 22-årige Eddie Nketiah, 26-årige Hector Bellerin, 25-årige Lucas Torreira, 21-årige Reiss Nelson og 28-årige Sead Kolasinac. (Standard)

West Ham planlægger at byde på den 27-årige franske angriber, Gaetan Laborde, der er på kontrakt i Montpellier. Fransmændene kræver 109 millioner kroner for Laborde. (Le 10 Sport)

West Ham er dog mere håbefuld omkring at tilknytte den 26-årige Chelsea-centerback, Kurt Zouma, da West Ham gør fremskridt i at få franskmanden til klubben. (Telegraph)


West Ham ser nu mod CSKA Moskvas 23-årige kroatiske kantspiller, Nikola Vlasic, der anses som et alternativ til Manchester Uniteds 28-årige englænder, Jesse Lingard, da englænderen sandsynligvis bliver på Old Trafford. (Telegraph)

Den 24-årige Manchester United-hollænder, Donny van der Beek, har fået geninteresse fra det hollandske landshold, hvor midtbanespilleren står til at få en regulær startplads. (Times)

Den 20-årige walisiske Liverpool-back, Neco Williams, ender formentligt med at blive i Liverpool, da interessen for højre backen er dalet på det seneste. (Liverpool Echo)

Burnley har fået godkendt sit 130-millioner-kroner-bud på den 24-årige ivorianske Lyon-venstre back, Maxwel Cornet, der blot selv skal vurdere, om han har lyst til at skifte til Burnley. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik