Fodbold nyheder

Barcelona foreslog Juventus vildt spiller-bytte

Af Asbjørn Steffensen

Ifølge italiensk medie foreslog den catalanske storklub Juventus et spiller-bytte mellem Ousmane Dembele og Dejan Kulusevski.

Ousmane Dembele har aldrig fået sit store gennembrud i Barcelona, som han sluttede sig til i 2017 for svimlende en milliard. Franskmanden har lidt meget af skader i sin tid i klubben, hvilket har holdt ham ude i lange perioder. Barcelonas økonomisk dårlige situation gør, at klubben vil af med de spillere, der fylder i lønbudgettet- blandt andet Dembele.


Ifølge det italienske medie Calcio Mercato foreslog den catalanske storklub Juventus et spillerbytte med Dembele og den unge, svenske profil Dejan Kulusevski fra de italienske vicemestre.

Forslaget blev dog ret hurtigt afslået af Juventus, da klubben var skræmt af Dembeles skades-historik, der som nævnt er en lang liste for en 24-årig spiller. Lige for tiden er den franske offensiv-spiller ved at komme sig over en lårskade.

Dembele har kun et år tilbage af sin kontrakt med Barcelona, så hvis klubben vil tjene på et salg af franskmanden skal sandsynligvis handle på det denne sommer.

Dembele har spillet 118 kampe for Barcelona og scoret 30 mål.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik