Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Torsdagens engelske rygter er på gaden. Lukaku er nu millimeter fra at blive præsenteret i Chelsea. Derudover, så er flere Premier League-klubber på jagt efter konkurrents kaptajn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham har udset sig Fiorentinas serbiske angriber Dusan Vlahovic som erstatning, hvis de sælger Harry Kane. Han kommer til at koste omkring 515 millioner kroner. (Gazzetta dello Sport).


Southampton har accepteret Leicesters bud på Jannik Vestergaard. Buddet ligger i omegnen af 130 millioner kroner. (Daily Echo).

Tottenham og Aston Villa er begge i gang med at stykke bud sammen på Southamptons anfører James Ward-Prowse. (Telegraph).

Tottenham vil intensivere jagten på Sporting Lissabons Joao Palhinha. Det er manager Nuno Espirito Santo, der har været fan af den 26-årige portugiser i flere år. (A Bola).

Romelu Lukaku er millimeter fra at kunne blive præsenteret som spiller i Chelsea. Han landede i London onsdag aften. (Sky Sports).

Arsenal har droppet deres jagt på Aaron Ramsdale fra Sheffield United. Deres bud på 260 millioner blev afvist af Sheffield United. (Football.London).

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik