Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Philip Billing rygtes tilbage til Premier League, Aston Villa er i kæbehumør og Manchester City får ikke råd til Harry Kane lige foreløbigt. Herunder er et overblik over tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City 350 millioner kroner fra Tottenhams 1.307.000.000 kroner-prisskilt på 28-årige Harry Kane. (Star)


Chelsea er ikke givet op på at tilknytte den 28-årige belgiske Inter-angriber, Romelu Lukaku. (Athletic)

Newcaslte har forhørt sig om et potentielt skifte af Juventus’ 30årige walisiske midtbane, Aaron Ramsey. (Goal)

Manchester United har 12 måneder til at overbevise Borussia Dortmunds 21-årige norske angriber, Erling Braut Håland, at Old Trafford er det rette sted for ham. Håland, der er jagtet af Chelsea og en håndfuld andre klubber, forventes at skifte klub i sommeren 2022, hvor klubber kan aktivere en frikøbsklausul på 653 millioner kroner i hans Dortmund-kontrakt. (Manchester Evening News)

Aston Villa har afgivet sit andet bud på Southamptons 26-årige engelske midtbanespiller, James Ward-Prowse, efter at Aston Villas første bud på 218 millioner kroner blev afvist. (Mail)

Leicester, Leeds og Everton konkurrerer om underskriften på Real Madrids 25-årige spanske kantspiller, Marco Asensio. (Fichajes)


Sheffield United er i dialog med den 23-årige engelske midtbanespiller, Ronaldo Viera, der spiller i Sampdoria. (Mail)

Chelsea håber på at afgive et bud på Sevillas 22-årige forsvarsspiller, Jules Koundé, men the Blues er nødt til at sælge en centerback før at en aftale kan forhandles med franskmanden. (Express)

Newcastle vil tilknytte den 21-årige franske midtbanespiller, Boubacar Kamara, der i Marseille har et prisskilt på 87 millioner kroner. (Mail)

Tottenham er i det tidlige forhandlingsstadie med Wolverhampton omkring den 28-årige engelske forsvarsspiller, Conor Coady, da den nye Tottenham- og tidligere Wolves-manager, Nuno Espirito Santo, vil genforenes med englænderen. (Football Insider)

Norwich har påbegyndt samtaler med Bournemouth omkring den 25-årige danske midtbanespiller, Philip Billing. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik