Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Champions League-vinderne Chelsea har påbegyndt forhandlingerne med Sevilla om den 22-årige franske forsvarsspiller Jules Kounde, som har en frikøbsklausul på 600 millioner kroner. (Guardian)


Chelsea overvejer desuden at inkludere den 26-årige Kurt Zouma som en del af en byttehandel for Kounde. (Goal)

Aston Villa-kaptajnen Jack Grealish tager en beslutning omkring sin fremtid i næste uge. Den engelske landsholdsspiller er i øjeblikket på ferie efter at have deltaget ved EM-slutrunden. (Mirror)

Manchester City er klar til at byde 655 millioner kroner for Jack Grealish. Aston Villa har værdsat Grealish til 873 millioner kroner. (Mail)

Liverpool vil forsøge at hente Wolverhamptons spanske kantspiller, Adama Traore for 262 millioner kroner. (Star)

Arsenal har henvendt sig til Serie A-mestrene Inter omkring en mulig transfer af den argentinske angriber Lautaro Martinez. (Telegraph)


Manchester Uniteds Paul Pogba har ikke travlt med at beslutte sig omkring hvorvidt hans fremtid ligger på Old Trafford eller andetsteds. Den franske verdensmesters kontrakt udløber om et år. (90min)

Ole Gunnar Solskjærs forhåbninger om flere indkøb til hans trup, afhænger af hvorvidt Paul Pogba og Jesse Lingard bliver i klubben eller ej. (Telegraph)

Den ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly vil forsøge at få afklaret sin fremtid i Manchester United. Det sker efter Manchester Uniteds indkøb af den franske midterforsvarer Raphael Varane fra Real Madrid. (ESPN)

West Ham afventer svar på om hvorvidt Manchester Uniteds forsvarsspiller Phil Jones kunne være interesseret i at skifte til dem på en fri transfer. (Eurosport)

Tottenham er stadig i forhandlinger om den argentinske midterforsvarer Cristian Romero, men er dog ikke villige til at imødekomme Atalantas priskrav på 410 millioner kroner. (Guardian)

Newcastle United håber på at kunne hente den engelske midtbanespiller Joe Willock på endnu en lejeaftale fra Arsenal. (Mail)

Chelsea vil overveje bud på den engelske angriber Tammy Abraham. Buddene skal dog lyde på mere end 349 millioner kroner. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik