Fodbold nyheder

Mikel Arteta imponeret over ny back-signing

Af Rasmus Padkjær

Arsenal har hentet Nuno Tavares i Benfica, og manager Mikel Arteta er imponeret over den start, som den unge venstreback har fået i Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har allerede været på markedet og styrket truppen med et par unge spillere, og en af dem er 21-årige Nuno Tavares, der startede inde i testkampen mod Rangers i sidste uge. Her kom den unge portugisiske venstreback på måltavlen, som Arsenals første målscorer i en kamp som endte 2-2.

Mikel Arteta, Arsenals manager, har været ganske imponeret over den nye back og nyindkøbets start i London-klubben.

- Vi ville have styrke og specifikke kvaliteter på venstrebacken, og vi identificerede Nuno for et stykke tid siden. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har vores scouts gjort det fantastisk med at identificere et talent med de kvaliteter, som vi forlangte, alderen vi ønskede, mens det var muligt rent økonomisk. Drengen har allerede været ret imponerende. Jeg tror, han har den helt rigtige profil for, hvad vi prøver at opbygge her, siger Mikel Arteta til Goal.

Tavares nåede at spille 39 kampe for Benfica, hvor han er noteret for et mål og fire assist. I Arsenal er den unge portugiser blevet udstyret med en kontrakt frem til 2025.

Mere om Nuno Tavares

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik