Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Christian Bang Jensen

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Kylian Mbappe er alle nævnt på onsdagens rygtebørs.
Article image
Ritzau-Scanpix
Gareth Bale er tilbage i Real Madrid efter endt lejeophold i Tottenham, men det kan være, at det kun er for en kort bemærkning. I hvert fald er waliseren rygtet til USA og MLS, selvom den 32-årige kantspiller tidligere har udtalt, at han vil blive i den spanske hovedstad resten af sin kontraktperiode. (AS)


Paris Saint Germain vil gerne forlænge aftalen med den franske stjerneangriber Kylian Mbappe, og klubben vil strække sig langt for at give ham samme løn som holdkammeraten Neymar. Så langt at den franske storklub vil sælge op til ni spillere for at åbne plads i lønbudgettet. (L’Equipe)

Barcelona er ligeledes desperate efter at sælge spillere, så de kan få godkendt en kontraktforlængelse. Denne forlængelse skal gå til Lionel Messi, der i øjeblikket er fri på markedet, men alt tyder på, at han vil blive i Barcelona. (Guardian)

Sevilla er tæt på at sikre sig argentinske Erik Lamela i en byttehandel med engelsk Tottenham, der omvendt får den 20-årige kantspiller Brian Gil. (Sky Sport)

En anden byttehandel, men på den helt store hylde, kan også være undervejs. Juventus overvejer at tilbyde Cristiano Ronaldo til Paris Saint-Germain, der til gengæld skal sende den 28-årige argentinske angriber Mauro Icardi til Torino-klubben. (L’Equipe)

Juventus har også sat et prisskilt på forsvarsspilleren Merih Demiral, der kan hentes for godt 300 millioner kroner. Everton skulle være interesseret i den marokkanske spiller. (Goal)


Ligeledes har Atlético Madrid sat et prisskilt på Kieran Trippier, der lyder på 150 millioner kroner. (TalkSport)

Bayer Leverkusens 25-årige Demarai Gray har tirsdag været til lægetjek forud for et skifte til engelske Everton. (Sky Sport)

Den tyske U/21-angriber Lukas Nmecha udtaler, at han er på vej til Wolfsburg, da udsigten til spilletid i Manchester City er minimal. (Kicker)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik