Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Antoine Griezmann skal væk fra Barcelona, Robert Lewandowski vil til Real Madrid, hvor Isco bliver for en stund. Herunder er tirsdagens internationale rygter.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

30-årige Antoine Griezmann kan sandsynligvis være ved at skifte tilbage til Atletico Madrid, der vil sende den 26-årige spanske midtbanespiller, Saul Niguez, til FC Barcelona i stedet for. (Express)

Bayern München er på udkig efter er erstatning for den 32-årige polske angriber, Robert Lewandowski, der rygtes til at være klar på et skifte til Real Madrid til næste sommer, når polakken kun har ét år tilbage af sin kontrakt i Bayern. (AS)

Real Madrids udskældte midtbanespiller, Isco, har offentliggjort et tweet, der siden er slettet, hvor spanieren insinuerede, at den 29-årige midtbanespiller vil forlade Real Madrid, når kontrakten på Bernabéu udløber om ét år. Der er registreret interesse fra Arsenal, Tottenham og Napoli. (Mirror)

Juventus går målrettet efter Manchester Citys 24-årige brasilianske angriber, Gabriel Jesus. Italienerne har også Evertons 21-årige italienske angriber, Moise Kean, på indkøbslisten. (Tuttosport via Mail)

Wolverhampton er i gang med at hente sin tidligere 28-årige portugisiske målmand, Jose Sa, hjem fra Olympiakos som erstatning for landsmanden, Rui Patricio, der netop er skiftet til Roma. (Express via Star)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik