Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

EM-aktulelle Declan Rice vil til en større Premier League-adresse, Manchester United har fundet en ny angriber, mens Liverpool har indledt jagten på en Wijnaldum-erstatning.

Article image

Manchester United er ivrige efter at hente en angriber til klubben. ”The Red Devils” har i den forbindelse udpeget Everton-angriberen Dominic Calvert-Lewin som den ideelle kandidat. (Sun)


Den engelske midtbanespiller Declan Rice har afvist to kontrakttilbud fra West Ham. Han ønsker i stedet at få besked om potentiel interesse fra Chelsea, Manchester United og Manchester City. (Guardian)

Den nye Tottenham-manager Nuno Espirito Santo har fået at vide, at stjerneangriberen Harry Kane ikke blive solgt uden hans velsignelse, selvom den EM-aktuelle angriber tilsyneladende er indstillet på at forlade Tottenham denne sommer. (Telegraph)

Everton håber på at kunne slå Arsenal i kapløbet om at købe Brighton & Hove-forsvareren Ben White for 432 millioner kroner. ”The Gunners” har allerede fået afvist to bud på den 23-årige forsvarsspiller. (Mail)

Arsenal har bekræftet, at klubben er interesseret i den 23-årige Sassuolo-midtbanespiller Manuel Locatelli, men ”The Gunners” har nægtet at have budt på den italienske landsholdsspiller, som rygterne ellers er gået på. (Times)

Southampton-midtbanespilleren James Ward-Prowse står på Aston Villas ønskeliste, og den 26-årige englænder er ivrig efter at skifte. (Football Insider)


Liverpool, som i øjeblikket leder efter en erstatning for Georginio Wijnaldum, holder et vågent øje med Brighton & Hove-midtbanespilleren Yves Bissouma og Ajax-stortalentet Ryan Gravenberch. (Liverpool Echo)

Tottenham tager kampen op med Everton om den 28-årige forsvarsspiller Conor Coady, som spiller i Wolverhampton. (Football Insider)

Tottenham har tilbudt Bologna 112 millioner kroner plus bonusser og klausuler for den japanske forsvarsspiller Takehiro Tomiyasu. Manchester United og Atalanta er også interesserede i det japanske forsvarstalent. (Athletic)

Arsenal er ivrige efter at sælge Willian, men den 32-årige brasilianers lønkrav afskrækker eventuelle købere. (Football London)

Leeds United har taget hul på forhandlingerne med Cagliari, hvorfra Premier League-klubben er interesseret i at købe midtbanespilleren Nahitan Nandez for 223 millioner kroner. (Calciomercato)

Real Madrid er nu en del af kapløbet om at købe den portugisiske højreback Diogo Dalot i Manchester United. AC Milan er også interesseret i en permanent aftale med den 22-årige portugiser, der tilbragte den forgangne sæson som lejesvend i Milano. (Calciomercato)

Den tidligere engelske landsholdsspiller Ryan Bertrand, som torsdag havde kontraktudløb i Southampton, har indvilliget i at underskrive en toårig kontrakt med Leicester City. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik