Fodbold nyheder

Strootman nærmer sig nyt Serie A-eventyr

Af Stefan Lindahl

Kevin Strootman er lige vendt tilbage til franske Olympique Marseille efter et leje-ophold i Serie A, men nu er hollænderen igen tæt på at skifte til den bedste italienske fodboldrække.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den hollandske midtbanespiller Kevin Strootman nærmer sig et skifte til Serie A-klubben Cagliari. Ifølge Football Italia skal Strootman i dag gennemgå et lægetjek hos de italienske øboer, og klubbens præsident Tommaso Giulini er angiveligt klar til at præsentere Strootman som ny Cagliari-spiller i aften.


Et skifte til Serie A vil ikke være en ny situation for Strootman. Hollænderen som er ejet af franske Olympique Marseille har tilbragt hele foråret udlejet til Genoa, og tidligere i karrieren repræsenterede han Roma i fem år.

Den 31-årige midtbanespiller har spillet i Marseille siden sommeren 2018, hvor han kom til Ligue 1-klubben fra Roma for 191 mio. kroner. Strootman har spillet 78 kampe for Marseille.

I perioden fra marts 2014 til februar 2016 var hollænderen tæt på at få ødelagt sin karriere af en alvorlig knæskade, som holdte ham ude sammenlagt i 675 dage. I et interview med mediet Independent i 2018 fortalte Strootman, at lægerne i forbindelsen med skaden fortalte, at han ikke kom til at spille professionel fodbold igen.

Mere om Kevin Strootman

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik