Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen


Mens sommerens EM-slutrunde er i fuld gang, er de engelske transferrygter det samme.

Article image

Manchester City retter opmærksomheden mod den franske Barcelona-angriber, Antoine Griezmann, som et alternativ for 27-årige Harry Kane, hvis den handel ikke skulle lykkes. (Fichajes)

Manchester United har tilbudt Jesse Lingard en ny tre-årig aftale, imens den engelske midtbanespiller trækker stor interesse fra West Ham, hvem han i sidste sæson var udlejet hos. (Mirror)

Liverpool er oprigtig interesseret i at signe Bayern Münchens franske kantspiller, Kingsley Coman, og er i øjeblikket i kontakt med spillerens ledelse. (Sport 1)

I næste uge mødes Manchester United med Rennes-talentet, Eduardo Camavingas agenter, for at se om en eventuel handel kan diskuteres på plads. (Mirror)

Belgiske Dennis Praet kunne skifte tilværelsen i Leicester ud med Arsenal denne sommer, selvom den 27-årige spiller afviste “The Gunners” for blot to år siden. (Express)

Brighton- og England-forsvarsspiller Ben White siger, at han ikke ved, hvad der er sandt i rygterne, der sender ham til Arsenal for 435 millioner kroner denne sommer. (TalkSport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik