Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

James Ward-Prowse har i sinde at skifte til liga-rivaler, Manchester City med et forsøg på en vild byttehandel og Everton på managerjagt. Herunder er et overblik over tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City er klar til at inkludere både den 24-årige brasilianske angriber, Gabriel Jesus, og den 26-årige englænder, Raheem Sterling, i en aftale omkring Tottenhams 27-årige Harry Kane. Spurs prissætter den engelske angriber i omegnen af 1,3 milliarder kroner. (Times)

Manchester United går fremskridt i sin indsats for at tilknytte den 24-årige spanske forsvarsspiller, Pau Torres, der spiller i Villareal. (Manchester Evening News)

Rafael Benitez er endnu tættere på at overtage manager-jobbet i Everton efter yderligere samtaler i weekenden. Dette er til trods for, at flere Everton-fans har protesteret over den tidligere Liverpool-managers mulige tiltrædelse. (Mirror)

Crystal Palace har afholdt positive samtaler med 63-årige Lucien Favre omkring at overtage managerrollen fra Roy Hodgson. Dog kan Crystal Palace møde konkurrence fra Everton om schweizerens underskrift. (Guardian)

Leeds, Southampton, Aston Villa og Burnley er alle interesserede i den 20-årige walisiske højre back, Neco Williams, der er opsat på at forlade Liverpool. (Athletic)

Wolverhampton er interesseret i Leicesters 27-årige walisiske målmand, Danny Ward, der har imponeret for Wales under den EM-slutrunden. (Football Insider)

Den 28-årige tyske forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, ønsker at blive i Chelsea til næste sæson med selvom at London-klubben ikke har åbnet op for kontraktforhandlinger af den nuværende kontrakt endnu. Rüdiger har kontrakt med Chelsea til næste sommer. (Sky Sports)

Liverpool har ingen planer om at sælge den 25-årige græske landsholdsback, Kostas Tsimikas, der kun fik syv optrædener i Liverpool-trøjen i sidste sæson. (Liverpool Echo)

Southamptons 26-årige engelske midtbanespiller, James Ward-Prowse, er interesseret i et skifte til Aston Villa denne sommer. (Football Insider)

Fulham-manageren, Scott Parker, er tæt på at have udløbet sin kontrakt, hvorefter det forventes, at Scott overtager managerrollen i Bournemouth. (Sky Sports)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik