Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Cristiano Ronaldo har andre planer end at indgå i en stor handel, Bernardo Silva skal blive i City og en engelsk legende kan være tilbage i Premier League. Herunder er et overblik over onsdagens engelske rygter.

Article image

Manchester United har tilbudt den 36-årige portugisiske angriber, Cristiano Ronaldo, en kontrakt på 147 millioner kroner om året i en aftale med Juventus, hvor den 28-årige franske midtbanespiller, Paul Pogba, vil indgå i handlen og flytte til Juventus. Dog foretrækker Ronaldo et skifte til Paris Saint-Germain. (Gazzetta dello Sport via Mail)

Den 26-årige engelske kantspiller, Raheem Sterling, forventes at blive i Manchester City i næste sæson efter at have været sat i forbindelse med et skifte væk fra Premier League-mestrene. (Manchester Evening News)

Manchester City-midtbanespilleren, 26-årige Bernardo Silva, ønsker at forlade klubben forud for denne sæson, men manageren, Pep Guardiola, ønsker ikke at lade den portugisiske landsholdsspiller skifte. (Athletic)

Everton har afholdt yderligere samtaler med den tidligere Liverpool-manager, Rafael Benitez, omkring Evertons åbne managersæde. Dette er selvom at der har været positive samtaler med den tidligere Wolves-manager, Nuno Espirito Santo. (Mirror)

Wolverhamptons 33-årige portugisiske målmand, Rui Patricio, er nået til enighed om et skifte til Roma. (Football Insider)

Arsenal monitorerer den 25-årige camerounesiske Ajax-målmand, Andre Onana, der i øjeblikket afsoner en ni-måneders bandlysning fra international fodbold efter et brud på dopinglovgivningen. Dog mangler Arsenal at afgive et bud mellem flere rivaler, der også er interesseret i landsholdsspilleren. (Goal)

Aston Villa er interesseret i at genskrive en kontrakt med den 35-årige engelske Inter-spiller, Ashley Young. (Athletic)

Brighton ønsker at forlænge den 30-årige engelske angriber, Danny Welbeck, og hans kontrakt i klubben. Parterne er i gang med at forhandle en kontraktforlængelse med klubben. (Brighton Argus)

Fulham-manageren, Scott Parker, forventes at forlade klubben i løbet af denne uge. Den rivaliserende Championship-klub, Bournemouth, har Parker øverst på blokken, når en ny manager skal overtage styringen i klubben. (Telegraph)

Fulham har nedfældet en liste over potentielle manager-erstatninger for Scott Parker, der inkluderer Swanseas Steve Cooper, Barnsleys Valerien Ismael og den tidligere Fulham-assistenttræner, Javier Pereira. (90 Min)

Norwich og Southampton er forrest i ræset om den 24-årige engelske angriber, Adam Armstrong, der har ét år tilbage af sin kontrakt med Blackburn. (Mail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik