Anders Bjørn

Mourinho og Roma jagter Leipzig-stjerne

Jose Mourinho ønsker angiveligt at styrke midtbanen i Roma, og mens hovedstadsklubben er linket sammen med Granit Xhaka, meldes ydermere en interesse i Leipzigs midtbanedynamo, Marcel Sabitzer.
Det normalt ganske troværdige medie, The Athletic rapporterer, at Marcel Sabitzer har ytret overfor Leipzig, at han er klar til at prøve noget nyt i sin karriere. Østrigeren har blot 12 måneder tilbage af sin kontrakt, hvilket giver Bundesliga-klubben ekstra motivation for at sælge ham nu, således at han ikke smutter gratis i 2022.

Jose Mourinho, som for nyligt overtog trænergerningen i Roma, har været en kendt beundrer af Marcel Sabitzer i noget tid, og han anser Leipzigs styrmand som en passende brik i sit Roma-projekt. Spørgsmålet er hvorvidt Mourinhos karisma kan overbevise Sabitzer om at bringe sit talent til den evige by i næste sæson. Der skulle angiveligt også være interesse fra Mourinhos tidligere arbejdsgiver, Tottenham, som dermed kunne byde Roma op til dans om midtbanespillerens underskrift.

Den 27-årige RB Leipzig-spiller koster grundet sin korte kontrakt angiveligt ikke mere end 150 mio. kr., hvilket i dette marked må siges at være billigt, når man tænker på, hvor afgørende Sabitzer har været for Leipzigs flotte præstationer gennem de senere sæsoner. Denne pris skulle heller ikke været et problem for hverken Roma eller Spurs, hvilket muligvis kommer til at lægge beslutningen helt og holdent i hænderne på Marcel Sabitzer.




MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER