ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Dani Ceballos vil hjem til Spanien, mens der skal rydes op i de dyre bænkevarmere i FC Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den spanske midtbanespiller Dani Ceballos ønsker at vende tilbage til Spanien og spille LaLiga-fodbold i den kommende sæson. (Cadena SER)

Real Madrid har gjort det klart over for AC Milan, at det vil koste Serie A-klubben 225 millioner kroner, hvis de ønsker at købe midtbanespilleren Brahim Diaz. ”Los Blancos” er dog villige til at udleje den 21-årige spanier endnu en gang. (Goal)

AC Milan har taget hul på forhandlingerne med FC Barcelona, fordi Serie A-klubben er interesserede i at købe venstrebacken Júnior Firpo, som kun spillede seks LaLiga-kampe i den forgangne sæson. (Fabrizio Romano)

FC Barcelonas gæld nærmer sig 7,5 milliarder kroner, hvilket har fået den catalanske storklub til at prioriterer at skille sig af med de dyre bænkevarmere. Barca går i den forbindelse efter at slippe af med Miralem Pjanic og Samuel Umtiti, hvilket vil spare klubben for 223 millioner lønkroner per sæson. (Caught Offside)

Adana Demirspor, som netop er rykket op i den tyrkiske Süper Lig, prioriterer at få fingrene i Mario Balotelli, der i øjeblikket befinder sig ved en skillevej. Den 31-årige italiener har tilbragt de sidste fem måneder i Serie B-klubben Monza, men i øjeblikket er han klubløs. (Calciomercato)

Liga MX-klubben Querétaro går efter at hente veteranangriberen Lukas Podolski til Mexico i løbet af sommeren. Den 36-årige tysker har kontraktudløb i tyrkiske Antalyaspor den 1. juli. (Diario AS)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik