ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Cristiano Ronaldo overvejer sine muligheder udenfor støvlelandet, og Chelsea overvejer at sprænge banken for at hente ung nordmand

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er kommet nærmere en aftale med Borrusia Dortmund om Jadon Sancho. Prisen på det engelske stortalent er faldet til ca. 80 millioner pund plus diverse klausuler. (Times)

Superstjernen Cristiano Ronaldo er begyndt at kigge sig om efter muligheder selvom han stadig snakker med Juventus om hans fremtid i Torino-klubben. (ESPN)

Chelsea har taget kontakt til Borrusia Dortmund for at undersøge muligheden i forhold til at byde på Erling Braut Haaland. Prisen skulle lyde på omkring 170 millioner pund, og Tammy Abraham kunne blive en del af buddet. (Mail)

Hvis Cristiano Ronaldo forlader Juventus, så vil Torino-klubben gå efter Gabriel Jesus (Manchester City), Dusan Vlahovic (Fiorentina) eller Maura Icardi (Paris Saint-Germain). (Gazetta dello Sport)

Atalanta vil angiveligt have 52 millioner pund for deres argentinske forsvarsspiller Cristian Romero. Den 23-årige har været rygtet til Manchester United. (Tuttosport)

Juventus vil gerne veksle lånet Alvaro Morata til en permanent aftale. Alvaro Morata er ejet af Atletico Madrid. (Calciomercato)

Leicester og Celtic er nået til enighed om angriberen Odsonne Edouard. Der er tale om en transfersum på ca. 15 millioner pund. (Sun)

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik