ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea blander sig i kapløbet om Borussia Dortmunds englænder Jadon Sancho, som indtil videre har været på blokken i Manchester United og Liverpool. Angiveligt er tyskerne villige til at sælge Sancho for omkring 670 mio. kroner. (Mirror)

Manchester United er interesserede i at hente Fiorentinas serbiske forsvarsspiler Nikola Milenkovic. Serie A-klubben vil dog angiveligt ikke sælge for mindre end 330 mio. kroner. (Sun)

Evertons manager Carlo Ancelotti fortæller, at Liverpool-klubben er åben for bud omhandlende den italienske angriber Moise Kean, som i øjeblikket er udlånt til franske Paris Saint-Germain. (Mail)

West Ham håber, at de kan hente Arsenals 21-årige angriber Eddie Nketiah til sommer. (Evening Standard)

Wolverhampton vil til sommer forsøge at hente Benficas brasilianske angriber Carlos Vinicius, efter at Tottenham har besluttet ikke at beholde spilleren, når hans udlån i London-klubben slutter efter sæsonen. (TV124)

I denne sæson er Harvey Elliott udlånt af Liverpool til Blackburn Rovers i Championship. I næste sæson vil Elliot dog ikke udlånes, da han vil kæmpe for sin plads i Liverpool. (Mirror)

Manchester United og Arsenal er begge interesserede i den 18-årige franske midtbanespiller Eduardo Camavinga, som har besluttet ikke at forlænge sin kontrakt med franske Stade Rennes. (Marca)

Sassuolos midtbane-profil Manuel Locatelli, som er rygtet til Manchester City, fortæller, at han overvejer et skifte væk fra italiensk fodbold. (Corriere dello Sport)

Manchester City er dog ikke den eneste interesserede Premier League-klub i Locatelli. Også Arsenal, som scoutede midtbanespilleren for fem år siden, overvejer italieneren. (FootballLondon)

Watford vil tilbyde Ashley Young en et-årig kontrakt til sommer, når englænderens aftale med italienske Inter udløber. (Mail)

Manchester United vil til sommer byde 775 mio. kroner på Tottenhams angriber Harry Kane. Det er Uniteds ejere Glazer-familien, som vil give Kane til United-tilhængerne for at forbedre forholdet mellem parterne. (Mirror)

Newcastle-profilen Allan Saint-Maximin har angiveligt fortalt klubben, at han ikke gider at slås for overlevelse i Premier League. Det betyder, at Newcastle vil overveje bud på franskmanden til sommer. (Daily Mail)

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik