Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Silas Steiner

Jadon Sanchos salgspris er dalende med Liverpool og Manchester United som fortsatte kandidater til kantspilleren, samt er selvsamme Manchester United blevet værdiansat for mulig kommende ejer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester og Everton er blandt nogle klubber, som forbereder sig på at byde ind i kampen om 25-årige Ivan Toney fra Brentford. (Athletic)

Jadon Sancho kan blive købt for 746 millioner kroner i Borussia Dortmund i stedet for de 1,16 milliarder, som Ruhr-klubben krævede for den kreative kantspiller sidste sommer. Liverpool og Manchester United holder fortsat øje med Sanchos præstationer. (ESPN)

Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, vil give den kommende manager af klubben en unik mulighed for at købe Gareth Bale fri af sin kontrakt i Real Madrid. (Mail)

Premier League-oprykkerne fra Watford har angiveligt taget kontakt til Inter og Ashley Young for at forhandle om eventuel genforening. Ashley Young startede sin fodboldkarriere på Vicarage Road i Watford. (Watford Observer)

Glazer-familien kan muligvis blive overtalt til at sælge Manchester United efter de mange uroligheder i søndags. Angiveligt skulle prisen lyde på lige knap 3,4 milliarder kroner for at få Glazer-familien ud af den traditionsrige klub, som de har siddet tungt på ejerskabet af siden 2005. (Times)

Spurs har taget kontakt til Norwich vedrørende Max Aarons. Den engelske U21-back skulle angiveligt være én af de største transfermål for Daniel Levy i denne sommer. (Football Insider).

Newcastle skulle være opsatte på at forlænge med Fabian Schär inden sommerens EM-slutrunde. (Northern Echo)

Arsenal skulle være interesserede i at hente Glen Kamara fra Glasgow Rangers. Kamara er netop blevet mestre med selvsamme Rangers. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik