Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United vil give Paul Pogba et "take it or leave it"-tilbud, Leicester City har tænkt sig at byde på en fransk midtbanespiller, mens endnu en skandinav kan være på vej til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United tager hul på kontraktforhandlingerne med Paul Pogba. ”The Red Devils” vil starte med at tilbyde en ugeløn på 3,417 millioner kroner, men de vil heller ikke tøve med at sælge franskmanden, hvis han afviser dette tilbud. (Mirror)

I West Bromwich vil man tage hul på forhandlingerne med Sam Allardyce om hans fremtid som klubbens manager. Allardyces kontrakt udløber, hvis ”The Baggies” ender med at rykke ned. (Telegraph)

Leicester City har tænkt sig at tilbyde Lille 299 millioner kroner for den 22-årige midtbanespiller Boubakary Soumare. (Sun)

Manchester City er måske ikke det rigtige sted at være, hvis man som spiller ikke kan lide at blive roteret, hvilket er et af Pep Guardiolas grundprincipper. (Manchester Evening News)

Newcastle United holder efter sigende et vågent øje med Celtics norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer. (Scottish Sun)

Den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane er overbevist om, at klubben skal forsøge at hente Tottenham-angriberen Harry Kane og Aston Villa-midtbanespilleren Jack Grealish, hvis ”The Red Devils” skal have mulighed for at udfordre Manchester City i titelkampen i Premier League. (Sky Sports)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har understreget, at midtbanespilleren Naby Keïta efter al sandsynlighed kommer til at spille i Liverpool i lang tid. (Mail)

Ajax’ administrerende direktør Edwin van der Sar har løftet sløret for, at han gerne vil arbejde for Manchester United, som dog ikke har kontaktet ham med henblik på at erstatte den afgående vicebestyrrelsesformand Ed Woodward. (ESPN)

Tottenham er interesseret i den 18-årige kantspiller Rodrigo Varanda. Premier League-klubben har derfor taget kontakt til brasilianske Corinthians. (Sun)

Fulham holder et vågent øje med den 24-årige Peterborough United-angriber Sikiri Dembele, som også er på radaren hos Rangers, Celtic og Crystal Palace. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik