Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Nedenfor er en oversigt over tirsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germain, Real Madrid og Inter har alle øjne på 28-årige Jesse Lingard før sommerens transfervindue. Den engelske midtbane og landsholdsspiller imponerer i øjeblikket på sit lejeophold fra Manchester United til West Ham. (ESPN)

Erling Braut Hålands agent, Mino Raiola, siger, at Dortmund ikke vil sælge den 20-årige norske angriber denne sommer. (Star)

Manchester United har fornyet interesse i Lazio-midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic. Den 26-årige serbiske landsholdsspiller er også på blokken i Real Madrid og Paris Saint-Germain. (Gazzetta dello Sport)

Tottenham forventer at afgive et bud på Bayern München-centerbacken Jerome Boateng. Den 32-årige tyske landsholdsspiller vil ikke få sin kontrakt fornyet i Bayern München, og ser derfor ud til at forlade klubben efter denne sæson. (Sky Germany)

AC Milan er fast besluttet på at tilknytte den 23-årige engelske landsholdscenterback, Fikayo Tomori, på en permanent aftale, der i øjeblikket er på et lejeophold fra Chelsea til AC Milan. (Corriere dello Sport)

Bayern München er interesseret i den 29-årige spanske kantspiller, Lucas Vazquez, der formentligt ikke får mere spilletid i Real Madrid. Spanieren har pådraget sig en knæskade, der holder kantspilleren ude resten af sæsonen, hvor kontrakten med Real Madrid også udløber. (Marca)

Juventus er varm på at skrive kontrakt med FC Barcelonas 23-årige franske kantspiller, Ousmane Dembélé, når franskmandens kontrakt udløber i 2022. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik