Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Sergio Agüero vil være den mest scorende Premier League-spiller nogensinde, mens Manchester City har udset sig en skandinavisk erstatning for Fernandinho.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City-angriberen Sergio Agüero vil fortsætte sin rejse mod at blive den mest scorende Premier League-spiller, når hans kontrakt med Manchester City udløber til sommer. Denne ambition kan vise sig at blive til Chelseas fordel. (Evening Standard)

Sergio Agüero er villig til at opgive at spille Champions League i næste sæson. Den 32-årige argentiner overvejer blandt andet at skifte til Chelsea eller Tottenham. (Telegraph)

Manchester United vil måske slutte sig til Liverpool i jagten på RB Leipzig-midterstopperen Ibrahima Konate. Den 21-årige franskmand skal efter sigende koste i omegnen af 295 millioner kroner. (Eurosport)

West Ham vil forsøge at indgå en permanent aftale med lejesvenden Jesse Lingard til sommer, men ”The Hammers” frygter, at Manchester United vil kræve en høj pris for den formstærke midtbanespiller. (Mail)

Arsenal overvejer at sælge Alexandre Lacazette i sommer-transfervinduet. Inter, AS Roma, Sevilla og Atlético Madrid er efter sigende interesserede i den 29-årige franskmand. (90min)

Tottenham forbereder i øjeblikket et bud på RB Leipzigs østrigske midtbanespiller Marcel Sabitzer. (Football Insider)

Juventus, Arsenal og Chelsea er alle interesserede i AC Milan-midtbanespilleren Hakan Calhanoglu. Den 27-årige tyrker kan hentes kvit og frit, når han har kontraktudløb til sommer. (Sky Sports)

Den engelske kantspiller Theo Walcott, som er udlejet fra Everton til Southampton, kommer til at indgå en permanent aftale med klubben fra den engelske sydkyst, når hans lejekontrakt udløber til sommer. (Talksport)

Everton forlanger 185 millioner kroner, hvis de skal sælge den colombianske midterstopper Yerry Mina i sommerens transfervindue. (TeamTalk)

Manchester City, som er på udkig efter en langsigtet erstatning for Fernandinho, er interesserede i Sheffield Uniteds norske midtbanespiller Sander Berge. (Voetbal24)

Lucas Torreiras far har bedt Arsenal om at lade den 25-årige midtbanespiller, som i denne sæson er udlejet til Atlético Madrid, forlade Premier League-klubben til sommer. (Mirror)

Arsenal forbereder i øjeblikket et konkret bud på Inter-højrebacken Achraf Hakimi. Den 22-årige marokkaner kan i så fald komme til at erstatte Arsenal-højrebacken Hector Bellerin, som dermed kan få lov til at forlade klubben til sommer. (AS)

Everton holder i øjeblikket et vågent øje med Blackburn Rovers’ tidligere engelske U21-landsholdsspiller Adam Armstrong, som i dag er 24 år gammel. (Football Insider)

Leicester Citys midtbanespiller Kiernan Dewsbury-Hall overvejer at vende tilbage til Luton Town som lejesvend i næste sæson, hvis udsigten til spilletid bliver ved med at være begrænset i Leicester City. (Leicester Mercury)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik