Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Manchester City planlægger et fremtidigt storkøb, mens Manchester Uniteds ene målmand er på vej væk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City-manager Pep Guardiola udtaler, at klubben formentlig vil bruge omkring én milliard kroner på én spiller i fremtiden, men forbliver afslappet omkring rygterne, der sender Håland til Manchester-klubben. (Sky Sports)

Real Madrids træner Zinedine Zidane har brudt tavsheden omkring transferspekulationerne, der sender Mohamed Salah fra Liverpool til ”Los Blancos.” (Liverpool Echo)

30-årige David de Gea er efter sigende klar til at forlade Manchester United for at møde nye udfordringer. (Mail)

Arsenal ønsker at beholde norske Martin Ødegaard i klubben, når hans lejeophold fra Real Madrid ender. Dog er Liverpool også interesseret i at få fingrene i nordmandens underskrift. (AS)

Villarreal håber at kunne erhverve Juan Foyth fra Tottenham på en permanent aftale til sommer for et beløb mindre end 115 millioner kroner. Foyth er i øjeblikket udlejet fra Tottenham til Villarreal. (Football Insider)

David Luiz skal være villig til at gå ned i løn, hvis han fortsat ønsker at være en del af Arsenals trup på den anden side af sommeren. (Sun)

Den tidligere Roma-medejer James Pallotta har udtrykt sin interesse i at købe en Premier League-klub og i den forbindelse nævnt Newcastle United. (The Athletic)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik