Fodbold nyheder

Avis:
Braithwaites Barca-dage er talte

Af Daniel Fisker

Martin Braithwaite bliver overflødig i FC Barcelona, når Memphis Depay melder sin ankomst.

Article image
Ritzau-Scanpix

Memphis Depay har stået højt på Ronald Koemans ønskeliste, siden han overtog tøjlerne i FC Barcelona. I Barca-ledelsen er der ifølge Diario Sport enighed om at hente Depay til klubben, når hans kontrakt med Olympique Lyon udløber den 30. juni.

Hvis Barca får held med at hente Depay til Camp Nou, vil det være en skidt nyhed for den danske angriber Martin Braithwaite, som ellers har gang i en god sæson i den catalanske storklub. Han har spillet 24 LaLiga-kampe, mens den 29-årige dansker også har spillet seks Champions League-kampe. Sidstnævnte har resulteret i tre mål og to assists.

Vejen til spilletid bliver endnu længere for Braithwaite, hvis det også lykkes for Barca at få fingrene i Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland. Et oplagt bud på en destination for den danske angriber, som dermed vil have brugt FC Barcelona som springbræt, vil være en Premier League-klub.

Sikkert er det under alle omstændigheder, at Memphis Depay bliver FC Barcelona-spiller til sommer. Den 27-årige hollænder, som til sommer kan hentes kvit og frit, kan spille samtlige positioner i angrebet. Martin Braithwaites dage i Barcelona ser dermed ud til at være talte.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik