Jonathan Kjær Troelsen

Først Hamsik og nu Arnautovic? Sveriges lange transfervindue tiltrækker store spillere

Det kom som et chok, da Marek Hamsik skiftede til svensk fodbold i slutningen af februar. Men nu kan noget lignende ske igen. Endnu en ny stor spiller rygtes nemlig til det svenske.
Den tidligere Inter-, Stoke-, og West Ham-spiller Marko Arnautovic kædes mandag sammen med den svenske klub AIK Stockholm. Det er den svenske avis Expressen, som sætter østrigeren i forbindelse med et skifte til svensk fodbold.

31-årige Arnautovic er i øjeblikket i kinesisk fodbold, men fremtiden hedder måske Sverige. Den tidligere Napoli-stjerne Marek Hamsik skiftede til IFK Göteborg for en måned siden, og velkendte spillere som Wilfred Bony og Keisuka Honda har også været sat i forbindelse med svensk fodbold for nylig.

Grunden, til de store fodboldnavne bliver sat i forbindelse med klubber i den svenske Allsvenskan, er, at transfervinduet i Sverige først lukker d. 31. marts. Det er ens betydende med, at klubberne stadig kan registrere spillere til turneringerne. Noget som lukkede i Danmark og de fleste andre ligaer ved transfervinduets lukning d. 31. januar.