Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonathan Kjær Troelsen

Først Hamsik og nu Arnautovic? Sveriges lange transfervindue tiltrækker store spillere

Det kom som et chok, da Marek Hamsik skiftede til svensk fodbold i slutningen af februar. Men nu kan noget lignende ske igen. Endnu en ny stor spiller rygtes nemlig til det svenske.
Den tidligere Inter-, Stoke-, og West Ham-spiller Marko Arnautovic kædes mandag sammen med den svenske klub AIK Stockholm. Det er den svenske avis Expressen, som sætter østrigeren i forbindelse med et skifte til svensk fodbold.

31-årige Arnautovic er i øjeblikket i kinesisk fodbold, men fremtiden hedder måske Sverige. Den tidligere Napoli-stjerne Marek Hamsik skiftede til IFK Göteborg for en måned siden, og velkendte spillere som Wilfred Bony og Keisuka Honda har også været sat i forbindelse med svensk fodbold for nylig.

Grunden, til de store fodboldnavne bliver sat i forbindelse med klubber i den svenske Allsvenskan, er, at transfervinduet i Sverige først lukker d. 31. marts. Det er ens betydende med, at klubberne stadig kan registrere spillere til turneringerne. Noget som lukkede i Danmark og de fleste andre ligaer ved transfervinduets lukning d. 31. januar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER