Europa: Champions League
FT
2 - 0
(1 - 0)
Chelsea
Atlético
H. Ziyech (34), Emerson (90)
S. Savić (82)
Victor Nyrup

Simeone om udskiftning af Suarez: Jeg leder ikke efter undskyldninger

Diego Simeone mener, at det er normalt, at Luis Suarez var frustreret over at blive skiftet ud i Champions League-kampen mod Chelsea.
Det kan virke mærkeligt at tage sin topscorer ud, når man skal score to mål på 30. minutter i en Champions League-kamp, men ikke desto mindre var det lige hvad Diego Simeone gjorde i Atlético Madrids anden ottendedelsfinale ude mod Chelsea. Luis Suarez har scoret 18 mål i 24 kampe i La Liga i denne sæson, og at dømme ud fra uruguayanerens mimik og kropssprog var han også langt fra tilfreds med, at Diego Simeone tog ham ud af kampen efter en times spil.

Det lykkedes ikke Atlético Madrid at få scoret i kampen, som endte med at tabe 0-2 på Stamford Bridge, hvilket sendte det spanske tophold ud af den fineste europæiske klubturnering. Efter kampen blev Simeone spurgt til, hvorfor han tog sin topangriber ud, og hvordan han ville håndtere en tydeligt frustreret Luis Suarez.

- Det er normalt, at spillere bliver irriterede, når man tager dem ud. Vi prøvede at ændre nogle ting, og vi ville finde en anden måde at angribe på. Jeg leder ikke efter udskydninger (for at have taget Suarez ud, red.), siger Diego Simeone ifølge BeIN Sports til Movistar efter kampen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER