Fodbold nyheder

Endnu et Barca-talent skadet

Af Victor Nyrup

FC Barcelona-spilleren Pedri har pådraget sig en muskelskade i venstre læg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Indeværende sæson har ikke været synderlig nævneværdig for FC Barcelona, og catalonierne ser i skrivende stund ikke ud til at vinde så meget som et trofæ, når sæsonen er over. En af sæsonens få lyspunkter på Camp Nou har været den kun 18-årige Pedri, og midtbanespilleren har spillet alle på nær en af "Blaugranas" kampe i denne sæson.

Pedri har siden sit skifte fra Las Palmas i 2019 spillet sig til en startplads under Ronald Koeman, men den hollandske træner ser nu ud til at skulle undvære sin unge midtbanemand i den nærmeste fremtid. Den 18-årige spanier måtte i weekenden forlade banen efter 70 minutter af La Liga-opgøret mod Sevilla, og FC Barcelona har siden bekræftet, at Pedri har pådraget sig en muskelskade i venstre læg.

- Pedri blev testet søndag morgen, og det er her blevet bekræftet, at han har beskadiget soleusmusklen i venstre læg, og han vil derfor være ude i en endnu ukendt tidsperiode, skrive FC Barcelona på klubbens hjemmeside.

Den talentfulde midtbanespiller med det borgerlige navn Pedro González López er den anden af to 18-årige FC Barcelona-talenter til skrive sig på skadeslisten i denne sæson, efter at Ansu Fati tidligere på sæsonen pådrog sig en alvorlig knæskade, som stadig holder den hurtige kantspiller ude af Koemans trup.

Mere om Pedro González López

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik