Victor Nyrup

Endnu et Barca-talent skadet

FC Barcelona-spilleren Pedri har pådraget sig en muskelskade i venstre læg.
Indeværende sæson har ikke været synderlig nævneværdig for FC Barcelona, og catalonierne ser i skrivende stund ikke ud til at vinde så meget som et trofæ, når sæsonen er over. En af sæsonens få lyspunkter på Camp Nou har været den kun 18-årige Pedri, og midtbanespilleren har spillet alle på nær en af "Blaugranas" kampe i denne sæson.

Pedri har siden sit skifte fra Las Palmas i 2019 spillet sig til en startplads under Ronald Koeman, men den hollandske træner ser nu ud til at skulle undvære sin unge midtbanemand i den nærmeste fremtid. Den 18-årige spanier måtte i weekenden forlade banen efter 70 minutter af La Liga-opgøret mod Sevilla, og FC Barcelona har siden bekræftet, at Pedri har pådraget sig en muskelskade i venstre læg.

- Pedri blev testet søndag morgen, og det er her blevet bekræftet, at han har beskadiget soleusmusklen i venstre læg, og han vil derfor være ude i en endnu ukendt tidsperiode, skrive FC Barcelona på klubbens hjemmeside.

Den talentfulde midtbanespiller med det borgerlige navn Pedro González López er den anden af to 18-årige FC Barcelona-talenter til skrive sig på skadeslisten i denne sæson, efter at Ansu Fati tidligere på sæsonen pådrog sig en alvorlig knæskade, som stadig holder den hurtige kantspiller ude af Koemans trup.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER