Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Oscar A. Olesen

Flere europæiske topklubber kæmper om garvet argentiners signatur, mens PSG atter er på udgik efter nye spillere til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus og Inter har begge tilsluttet sig kampen om Sergio Agueros underskrift. Den 32-årige argentiner er i forvejen ønsket af Barcelona samt af Agueros tidligere klub Atletico Madrid. Flere af klubberne forventes at aflægge et bud i sommerens kommende transfervindue. (Sun)

Paris Saint-Germain er klar til at genoptage interessen for Hector Bellerin i de kommende sommermåneder, men de franske mestre får kamp til stregen, idet Barcelona også meldes interesseret i den 25-årige spanier. (CBS Sports)

Barcelonas præsidentkandidat Toni Freixa udtaler, at han tror på muligheden om at signe både Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland inden for den nærmeste fremtid. (Marca)

Udover disse to stjernespillere, er Barcelona i øvrigt også interesseret i Real Sociedads svenske spiller Alexander Isak. Den blot 21-årige angriber har i indeværende sæson nettet tolv gange i tyve La Liga-kampe, og er derfor et godt løsningsbud på Barcelonas vanskelige angrebssituation. (ESPN)

RB Leipzig forbereder i øjeblikket et kommende salg af den 26-årige midtbanespiller Marcel Sabitzer, og kigger allerede nu efter en erstatning for den østrigske landsholdsspiller. (Football Insider)

Vinicius Junior har udtrykt sit ønske om at blive i Real Madrid for altid over for ledelsen. I samme ombæring har brasilianeren bedt klubben om ikke at leje ham ud til sommer trods massiv interesse fra mere end en håndfuld klubber. (Daily Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik