Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen

Tottenham har ny træner i kikkerten, imens Uniteds keeper overvejer at forlade klubben permanent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham har RB Leipzigs træner Julian Nagelsmann øverst på listen over managere, der kan overtage roret for Jose Mourinho. Den 33-årige tysker har igen gang i en glimrende sæson i Bundesligaen. (Telegraph)

23-årige Dean Henderson truer med at forlade Manchester United, hvis ikke han bliver klubbens førstemålmand fra næste sæson. (Manchester Evening News)

Irske Matt Doherty går en usikker fremtiden i møde i Tottenham, eftersom manager Jose Mourinho har sået tvivl om, hvorvidt den 29-årige back-spiller har niveauet til at spille for klubben. (ESPN)

Chelseas forholdsvis nyerhvervede manager Thomas Tuchel har indrømmet, at han forsøgte at lokke Luis Suarez til Paris Saint-Germain, da han var træner der. Dog har tyskeren ingen intentioner om at bringe den tidligere Liverpool-spiller til Stamford Bridge. (London Evening Standard)

Manchester United har nægtet West Ham muligheden for automatisk at signe Jesse Lingard efter sæsonens afslutning – skulle det blive et ønske fra The Hammers. (Times)

Borussia Münchengladbachs midtbanespiller Florian Neuhaus har reageret på rygterne vedrørende et muligt transferskifte til Liverpool og i den forbindelse udtalt, at han ikke kan sige, hvad der vil ske til sommer. (Daily Mirror)

Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger forudser, at Chelsea lige præcis vil misse Premier Leagues top fire i indeværende sæson, selvom Thomas Tuchel fortsat er ubesejret i sine første seks ligakampe i spids for ”The Blues.” (Daily Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik