Fodbold nyheder

Antonio Conte storroser Christian Eriksen efter topbrag

Af Rasmus Padkjær

Christian Eriksen spillede hans bedste kamp i Inter-trøjen, da de slog AC Milan i gårsdagens kamp, mener Antonio Conte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Søndag spillede Christian Eriksen sin kamp nummer 46 for Inter siden danskeren skiftede fra Tottenham tilbage i januar 2020. Det gjorde han i Serie A-topbraget mellem AC Milan og Inter, som ligger på henholdsvis første- og andenpladsen i den italienske liga. Og det var ikke bare en hvilken som helst kamp for danskeren, for ifølge Inters træner, Antonio Conte, var det Christian Eriksens bedste kamp i Inter-trøjen.

- Jeg har fortalt Christian, at det var hans bedste kamp her i klubben. Han gjorde alt, hvad jeg bad ham om. Han var den ene af de to playmakere, men han tog også dybdeløbene, når han fik chancen. Han gjorde det virkelig godt. Både med og uden bold, sagde Antonio Conte til Inter TV.

Christian Eriksen startede på banen for Inter i topopgøret mod AC Milan, som Inter vandt overlegent 3-0. Danskere viste ved flere lejligheder prøver på sine kvaliteter, og havde blandt andet tredje sidste fod på målet til 2-0. Det har været en turbulent tid i Inter-trøjen for Eriksen, der både har været inde og ude af holdet op til flere gange. Men nu lader det til, at han har fået slået sit navn fast på holdkortet.

- Vi har nu fundet en løsning med ham. Han har justeret sit spil, så det passer til os. Det gør mig både stolt og glad. Det giver en ekstra dimension i vores spil, sagde Antonio Conte.

Efter sejren kom Inter op på 53 point og fører Serie A med fire point ned til AC Milan på andenpladsen. Christian Eriksen og Inter møder Genoa i deres næste kamp søndag den 28 februar, hvor de har mulighed for at øge forspringet yderligere.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik