Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens internatioale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bosniske Edin Dzeko forventes at forlade Roma, efter at den 34-årige angriber er faldet i unåde med Roma-træner Paulo Fonseca. (Goal)

Et skifte tilbage til Premier League kunne være en mulighed for bosnieren, der tidligere har været i Manchester City. Everton og West Ham meldes interesseret i angriberen. (Sport)

Paris-St Germain-træner Mauricio Pochettino er interesseret i en genforening med Dele Alli. De franske mestre har allerede fået tre bud afvist af Tottenham, men Potchettino har klubbens opbakning for at få fat på Alli. (The Athletic)

PSG er eftersigende også interesseret i Arsenals Matteo Guendouzi, og vil tilbyde tyske Julian Draxler i en byttehandel med Guendouzi. (L'Équipe)

Serie A-klubben Udinese er i snak med Wolverhamptons Patrick Cutrone omkring en låneaftale. Italieneren har langt til spilletid efter, at Willian Jose er blevet hentet til Molineux. (Express & Star)

Parma er også interesseret i Cutrone, der for nyligt var udlånt til Fiorentina i Serie A. (Corriero dello Sport)

Monaco og Benfica er joinet kapløbet om Leicesters Demarai Gray. Englænderens kontrakt med Leicester udløber til sommer – Crystal Palace er også meldt interesseret i kantspilleren. (Guardian)

Napoli har også joinet Crystal Palace i interessen for Marseilles Jordan Amavi, der tidligere har været i Aston Villa. (L'Équipe)

Andrea Pirlo vil forøge Juventus´ vinderchance for en titel med at hente Bayern Münchens Corentin Tolisso og Joshua Zirkzee. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona