Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Mathias Guldberg

Bayern München er interesserede i Dayot Upamecano, mens Karl-Heinz Rummenigge slår fast, at Leroy Sane ikke er til salg på trods af begrænset spilletid. Samtidig presser Dele Alli på for et skifte til Paris St-Germain.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har bekræftet deres intention om at købe RB Leipzigs 22-årige franske forsvarsspiller Dayot Upamecano, der har en frikøbsklausul på 335 millioner kroner (Mirror).

Manchester United, Manchester City og Chelsea har også alle vist deres interesse i Upamecano, der ikke forventes at indgå i en handel før til sommer (Goal).

Tottenham- og engelsk landholdsspiller Dele Alli, 24, har bedt bestyrelsesformand Daniel Levy om ikke at blokere et skifte til Paris St-Germain (90min).

Chelsea- og engelsk landholdsspiller Fikayo Tomori, 23, der spiller i forsvaret, er på nippet til et skifte til AC Milan på et seksmåneders lån med Serie A klubben, der har mulighed for at gøre skiftet permanent til sommer (Times).

Real Sociedad træner Imanol Alguacil forventer at have sin brasilianske angriber Willian José tilgængelig i weekenden til trods for interesse fra Wolverhampton Wanderers (Marca, via Birmingham Mail).

Wolverhampton Wanderers skal betale i omegnen af 142 millioner kroner, hvis de vil købe Willian José på en permanent transfer (Express & Star).

Bayern Münchens administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge gør det klart, at der ikke er nogen chance for at klubben sælger sin tyske landholdswing Leroy Sane, 25, til trods for begrænset spilletid siden hans skifte fra Manchester City (Manchester Evening News).

Tidligere Manchester City og Elfenbenskysten spiller Yaya Toure er på vej til at tage sine første skridt ind i trænerverdenen hos ukrainske Olympic Donetsk (ESPN).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik