Fodbold nyheder

Sky Sports:
Arsenal-emne koster over 330 millioner kroner

Af Daniel Jensen

”The Gunners” ophævede i sidste uge kontrakten med Mezut Özil, og nu skulle man have udset sig en erstatning.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har gang i en skuffende sæson i Premier League og på trods af, at klubben har hentet fire sejre i de sidste fem Premier League kampe, så ligger Mikel Artetas tropper kun på en tiendeplads i øjeblikket med syv point op til Champions League-pladserne i top fire. Derfor leder London-klubben i øjeblikket efter forstærkninger, og ifølge Sky Sports skulle Arsenal have udset sig Emiliano Buendía som et potentielt transferemne, men det kan godt vise sig at blive en dyr affære.

Ifølge Sky Sport skulle Norwich fra Championship ikke være interesserede i at sælge, fordi de i øjeblikket kæmper for at komme tilbage til Premier League. Dog kunne de blive fristet, hvis der kommer et sindssygt tilbud, og det skulle de have prissat til at være et sted mellem 330 og 420 millioner kroner.

Den argentinske offensivspiller har ifølge en Tranfermarkt.com en værdi på 120 millioner kroner, men han har gang i en rigtig god sæson i den næstbedste engelske række. Her har han scoret syv mål og lavet syv oplæg. Emiliano Buendía var også en af Norwich største profiler i Premier League sidste år, hvor han spillede 36 ud af 38 kampe.

Mere om Norwich

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik