Fodbold nyheder

Medie:
Arsenals lykkefugl tilbydes ny kontrakt

Af Nicolai Christensen

Siden Mikel Arteta valgte at spille med Emile Smith Rowe, så har ”The Gunners” ikke tabt. Nu skulle Arsenal være klar til at tilbyde den unge englænder en lukrativ kontraktforlængelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Emile Smith Rowe fik første startplads under Mikel Arteta den 26. december, da Arsenal hjemme tog imod Chelsea. Siden da er det blevet til fem sejre og en uafgjort for Arsenal, der havde store problemer i efteråret, men tilførslen af den 20-årige englænder på midtbanen har gjort Arsenal godt.

Nu vil Arsenal ifølge Daily Mail tilbyde Smith Rowe en lang kontrakt med ”The Gunners”, hvor den unge englænder vil tjene i omegnen af 334.000 kr. om ugen. Smith Rowe tjener i øjeblikket omkring 125.000 kr. om ugen, men kan altså se frem til en massiv lønforhøjelse. Ledelsen i Arsenal er selvsikre på, at Smith Rowe vil underskrive en kontraktforlængelse, så han kan cementere sin position på holdet.

Som skrevet har Arsenal endnu ikke tabt, når Emile Smith Rowe har været involveret, og Smith Rowe har derfor vist sig som lidt af lykkefugl for Arsenal-manager Arteta, der også flere gange har ytret sig positivt om den kreative midtbanespiller.

Smith Rowe har for Arsenal i denne sæson været involveret i syv mål enten som målscorer eller oplægger i 10 kampe i alle turneringer.

Mere om Emile Smith Rowe

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik