Fodbold nyheder

Frank Lampards sidste chance?

Af Daniel Fisker

Tirsdagens kamp mellem Leicester City og Chelsea kan tilsyneladende blive skæbnesvanger for Chelsea-manageren Frank Lampard.

Article image
Ritzau-Scanpix

I slutningen af november begyndte Chelsea at blande sig i toppen af Premier League, men der er løbet meget vand i Premier League-åen siden da. Det er således gået ned ad bakke for ”The Blues”, som i mellemtiden er havnet på syvendepladsen i Premier League, hvilket ledelsen i Chelsea tilsyneladende ikke er tilfreds med.

Chelsea slog ganske vist Fulham i sidste spillerunde, men inden kampen mod London-rivalerne, havde Frank Lampards tropper kun vundet en ud af de seneste seks Premier League-kampe. Dette formdyk kan nu komme til at koste Frank Lampard jobbet som Chelsea-manager.

talkSPORT mener således at vide, at tirsdagens kamp mellem Chelsea og Leicester City kan resultere i en fyreseddel til Frank Lampard, hvis Chelsea taber til ”The Foxes”. talkSPORT mener, at Leicester City-manageren Brendan Rodgers er blandt kandidaterne til at erstatte Lampard, selvom Chelsea sandsynligvis også vil se på andre muligheder.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik