Fodbold nyheder

Ekspert revser Pogba

Af Torsten Brix

Morten Bruun har ikke meget til over for Manchester Uniteds superstjerne, og han kigger mere imod forsvaret og Manchester City.

Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)
Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)Ritzau-Scanpix

- Jeg ser ikke Paul Pogba som nøglen til noget som helst. Jeg ser ham som rotationsspiller, og en klub som Manchester United skal ikke have spillere, der hellere vil et andet sted hen. Forsvaret er nøglen, for United har en god offensiv, der nok skal lave masser af mål.

Sådan siger Morten Bruun i dagens udgave af Jyllands-Posten inden Manchester United i aften skal møde Liverpool i en klassisk topkamp. Manchester United har vundet seks af deres sidste syv Premier League-kampe og mesterskabet ender også i Manchester – men hos City, mener Bruun:

- Der er en faktor, der hedder Manchester City, som i øjeblikket fremstår som en klar favorit til mesterskabet. United har momentum, og jeg er måske præget af de syv magre år siden seneste mesterskab, men jeg kan næsten ikke tro, at United allerede er god nok til at vinde mesterskabet. I den ideelle verden havde United indhentet City og Liverpool. I stedet er de to hold gået en oktav ned.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona