Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Herunder følger dagens engelske rygter, der indeholder et spændende rygter fra Stamford Bridge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelseas ejer, Roman Abramovic, overvejer at bringe tidligere Chelsea-manager Avram Grant ind som assistent til Frank Lampard. (Sky Sports)

Manchester United-spiller Timothy Fosu-Mensah er på vej til Bayer Leverkusen for 12 mio. kroner efter at have afvist en kontraktforlængelse fra United. (Manchester Evening News)

Wolves vil ikke efterkomme Nuno Espirito Santos interesse i Olivier Giroud og Divock Origi efter at have fortalt den portugisiske-manager, at han ikke nogle penge har at handle for i januar. (Mirror)

Brasilianske Fernandinho har ikke forlænget sin kontrakt med Manchester City, men er usikker på, om han skal tage imod tilbud fra Europa eller Sydamerika, når hans kontrakt udløber til sommer. (Telegraph)

Jose Mourinho har svaret tilbage på Mesut Özils kommentar omkring, at han hellere ville stoppe sin karriere end at spille for Tottenham. Spurs-manageren svarede, at han ikke vil have den 32-årige tysker. (Sun)

Manchester City overvejer at gå efter Sassoulos 23-årige midtbanespiller Manuel Locatelli til sommer. (Mail)

Leicester-angriber Islam Slimani har et legetjek med Lyon senere i dag. (Sky Sports)

Tottenham, Sheffield United, Rangers og Celtic er alle interesserede i at hente Wigans 19-årige angriber Kyle Joseph. (Mirror)

West Ham vil være nødsaget til at hæve deres bud på Arkadiusz Milik med 58 mio. kroner, hvis de vil slå Marseille i kampen om polakken. (Radio Kiss Kiss)

Ipswich er interesserede i at hente Josh Harrop fra Preston i januar. (East Anglian Daily Times)

Premier League og engelske fodboldliga-dommere vil ikke være i stand til at straffe spillere for nær-kontakt-jubelscener eller at kramme modspillere – begge ting, der bryder Covid-19-protokollerne. (Telegraph)

Newcastles overtagelse er i strid med Premier Leagues regler om at gøre det i ”god tid” – ifølge turneringens leder, Richard Masters. (Newcastle Chronicle)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal