Fodbold nyheder

Hvor skal Hulk hen?

Af Simon Lindgren

Hulk skal ikke længere spille for den kinesiske klub Shanghai SIPG. Nu er spørgsmålet bare, hvem der får glæde af den rutinerede bomber.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den 34-årige brasilianer Hulk har sagt farvel til den kinesiske klub Shanghai SIPG, som han har tørnet ud for i mere end fire år. Her nåede Hulk at score over 70 mål i næsten 150 kampe. Nu har brasilianeren så takket nej til en kontraktforlængelse med den kinesiske klub.


Den bomstærke angriber har tidligere haft stor succes i både FC Porto og Zenit, hvor han har lavet et hav af mål og vundet trofæer. Nu skal Hulk så ud og finde en ny arbejdsgiver og den ikoniske angriber kunne meget vel ende i Europa igen.

- Jeg lytter til mange forslag fra Brasilien og mange andre steder inklusiv Europa. Tyrkiet, Portugal, England, Spanien, Tyskland, Italien - og jeg har også et tilbud fra Kina, fortæller Hulk ifølge The Sun.

Hulk er stadig et fysisk pragteksemplar og den tidligere brasilianske landsholdsspiller har angiveligt tilbud nok. Det er dog endnu uvist, hvilke klubber, der er tale om i de respektive lande.

Hulk spillede fem sæsoner for FC Porto og var blandt andet med til at vinde tre portugisiske mesterskaber.

Mere om Hulk

Mere om Shanghai SIPG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik