Stefan Lindahl

Milan overvejer at hente endnu en Real-spiller

AC Milan kigger igen på en Real Madrid-spiller, som klubben overvejer at hente til sommer.
I sommeren 2019 hentede AC Milan Theo Hernandez i Real Madrid. Han blev i den grad en stor succes for den italienske klub. I sommeren 2020 fik Milan så endnu en gang lov til at hente en spiller i Real Madrid i form af den spanske offensiv-spiller Brahim Diaz. Denne gang turde Madrid-klubben dog ikke sælge til Milan, hvorfor det kun er på lån, at Diaz opholder sig i Milano. Han har dog også vist lovende takter på banen for Milan, hvorfor man arbejder på en aftale med Madrid-klubben, som kan holde Diaz i Milano.

Nu overvejer Milan så igen at handle hos spanske Real. Denne gang er det højre backen Alvaro Odriozola. Milan vil gerne lave en handel, hvor både Brahim Diaz og netop 24-årige Odriozola indgår. Ifølge spanske Don Balon vil Milan betale 230 mio. kroner for at beholde Diaz permanent og leje Odriozola.

Sidste sæson tilbragte den spanske højre back hos tyske Bayern München, hvor han vandt The Treble. I sommer kom han tilbage til Real, hvor det indtil videre i indeværende sæson kun har været på banen i en La Liga-kamp.